How-To Geek Forums / Build Your Own PC

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

Topic Posts
(Solved) - Quad vs Dual? future proofing and gaming
Last post by ispalten about 7 years ago
Latest Post 8
(Solved) - Problems with 'Memtest86'
Last post by mehall86 about 7 years ago
Latest Post 9
1st Time Builder (gaming PC)
Last post by raphoenix about 7 years ago
Latest Post 18
ASRock P55 Extreme Motherboard Error Correction
Last post by ChimeraXXL about 7 years ago
Latest Post 18
How does a home server work?
Last post by ProstheticHead about 7 years ago
Latest Post 5
Wireless Card Problems
Last post by raphoenix about 7 years ago
Latest Post 4
CPU Fan Compatibility
Last post by mickeyblue about 7 years ago
Latest Post 3
(Solved) - Windows won't install on new build
Last post by Bob5 about 7 years ago
Latest Post 8
(Solved) - 4GB installed (2.99GB useable)
Last post by mickeyblue about 7 years ago
Latest Post 7
(Solved) - {Solved} SAS HDD not recognised in BIOS
Last post by ProstheticHead about 7 years ago
Latest Post 9
(Solved) - No Power - ASUS motherboard
Last post by ProstheticHead about 7 years ago
Latest Post 2
(Solved) - CPU temps wrong?
Last post by ProstheticHead about 7 years ago
Latest Post 11
Building computer with old parts...
Last post by madmacs about 7 years ago
Latest Post 10
(Solved) - hard Drive - ATA or SATA?
Last post by LH about 7 years ago
Latest Post 11
black point on my laptop screen
Last post by SarahJames about 8 years ago
Latest Post 13
(Solved) - Changing monitor drivers
Last post by triplemj about 8 years ago
Latest Post 3
{Solved} New build...More than one newer BIOS ver. available
Last post by Miss-M about 8 years ago
Latest Post 4
Can't boot to bios and no video signal
Last post by mikisu about 8 years ago
Latest Post 12
(Solved) - Windows XP Setup Problem
Last post by raphoenix about 8 years ago
Latest Post 9
(Solved) - First time builder -2
Last post by ScottW about 8 years ago
Latest Post 24
Attaching Computer Case Cables to MotherBoard
Last post by gacman about 8 years ago
Latest Post 5
(Solved) ~ FQ965M
Last post by Raven about 8 years ago
Latest Post 9
New PSU/GPU = No SIgnal on monitor
Last post by uncleseano123 about 8 years ago
Latest Post 9
Latest Post 2
Corrupt CMOS?
Last post by jonhill987 about 8 years ago
Latest Post 13
Graphic Design Computer - Best configuration
Last post by astreastar about 8 years ago
Latest Post 1
Not enough fan connectors!
Last post by Hawk22 about 8 years ago
Latest Post 16
Can I fix a bad RAM slot?
Last post by raphoenix about 8 years ago
Latest Post 2
89W vs 125W Processors
Last post by ScottW about 8 years ago
Latest Post 5
No hard disk is detected
Last post by raphoenix about 8 years ago
Latest Post 9

Forums Topics Posts
Build Your Own PC
1,453 11,295
Windows 7
11,690 70,873
Windows 8
469 3,155
Windows Vista
14,578 93,275
Windows XP
8,336 49,604
Linux
1,094 4,511
Apple / OS X
493 1,933
Microsoft Office
2,112 7,862
Geek Stuff
6,546 39,418
Site Suggestions
358 2,616
Tutorials
323 1,443
Disability Tech
61 283
Off Topic
3,555 43,090
Buy / Sell Forum
46 342