SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

How-To Geek Forums / Windows 7

Search the Entire Site not working

(9 posts)
  • Started 1 year ago by gedstar
  • Latest reply from GuiltySpark
  • Topic Viewed 414 times

gedstar
gedstar
Posts: 521

Is it just my PC or is this happening to everybody, when I try to do a search on HTG it just comes back Loading and nothing happens, just noticed it today and it happened last week as well. Google normally shows beside the search box, but not showing today.

Posted 1 year ago
Top
 
vistamike
vistamike
Posts: 10945

Getting the same in FF and Palemoon;

Posted 1 year ago
Top
 
gedstar
gedstar
Posts: 521

Just disabled Ghostery addon in Firefox and all in fine now!

Posted 1 year ago
Top
 
Lighthouse
Lighthouse
Posts: 13598

I have informed The Geek.

Posted 1 year ago
Top
 
gedstar
gedstar
Posts: 521

Have un-ticked Google Custom Search Engine in (Ghostery) Widgets and it seem to be fine now.

Posted 1 year ago
Top
 
Lighthouse
Lighthouse
Posts: 13598

That was the 1st thing I tried, and it was still no go. Unticked all of them one at a time, and it does now work.

Posted 1 year ago
Top
 
vistamike
vistamike
Posts: 10945

I also unchecked every google ref and it works fine. Pretty sure they were unchecked when I set it up but perhaps a Ghostery update upset it

Posted 1 year ago
Top
 
GuiltySpark
GuiltySpark
Posts: 4024

Not at comp at the mo but I found this problem before and had to uncheck the setting which was Ajax PIP (or something like that) and all was well again.

Will check it properly when at machine.

Posted 1 year ago
Top
 
GuiltySpark
GuiltySpark
Posts: 4024

Google Custom Search Engine

Google Ajax Search API

Allow those two and all is fine.

Posted 1 year ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.