SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse


How-To Geek Forums / Site Suggestions

My Posts

(27 posts)
  • Started 2 years ago by hatryst
  • Latest reply from Hermitt
  • Topic Viewed 1547 times

hatryst
Posts: 3482

The link redirects back to the main page of the forums... Why?!
http://www.howtogeek.com/forum/view/my-posts

Posted 2 years ago
Top
 
jcx
Posts: 129

Obviously because, it's the HTG page is in it's program.
;(Faves my posts etc).
Some people,
now you've wasted everyone's time + we need a mod
2 remove.

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

Not wasting time. I just saw it. (just got up)
Obviously a prob here, will inform The Geek.

Posted 2 years ago
Top
 
amkeew
Posts: 661

Yup. I got the same prob, lh.

Posted 2 years ago
Top
 
gedstar
Posts: 521

Me too.

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

And all threads showing up as unread.

Posted 2 years ago
Top
 
gedstar
Posts: 521

Also noticed that if you try to go to the next page, it brings you back to the first page

HTG must be suffering from Ground Hog Day

Posted 2 years ago
Top
 
The Geek
Posts: 2059

That's very odd. I made a bunch of security changes last night on the server, and I'm guessing I broke something. I'll check into it.

Posted 2 years ago
Top
 
GuiltySpark
Posts: 4024

Glad it's not just me, as I reset my browser last night and thought I'd changed something drastically :D

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

Also, if you click on jump to latest post, then go back, it stays as unread. But if you click on the title and then go back, it shows as read.

Posted 2 years ago
Top
 
semiretired
Posts: 1214

Posts I started is gone too.

Posted 2 years ago
Top
 
The Geek
Posts: 2059

I think I fixed it.

What happened is that I changed the permissions of the forum files, and then the forum software freaked out and couldn't find the plugins, and then disabled them automatically.

We were under a DDOS attack yesterday - they sent 2GB of data in a very short time to try and shut down the server. Thankfully our server was able to handle it, and our hosting provider put some security measures in place to block it. That's why I was on the server locking things down even tighter.

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

Thankyou sir. If I was a king, I'd make you a knight.

Posted 2 years ago
Top
 
CompWiz
Posts: 864

Well glad that got sorted out..

Last week one of our servers was attacked and was turned into a 'spam-relay' sending out thousands of spam email all over the place. Eventually we got black listed...ugghh what a head-ache!

Posted 2 years ago
Top
 
GuiltySpark
Posts: 4024

Still getting posts not read Blue highlight on read pages :(

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

Odd. It works for me, but not for Mike too !

Posted 2 years ago
Top
 
GuiltySpark
Posts: 4024

Well the UK is always behind everyone else :D

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

I is not in the Uk :)

Posted 2 years ago
Top
 
hatryst
Posts: 3482

DDOS attack on HTG? O_o

Posted 2 years ago
Top
 
jcx
Posts: 129

@ Mod- Yo I need a mod!
this ain't wrking 4 me ethier, erythins blue + unread, can I get a
fix? JC.
14.02.2013

Posted 2 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.