SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

How-To Geek Forums / Site Suggestions

(Solved) - Missing page number icons in multi-page threads

(29 posts)
  • Started 2 years ago by Hermitt
  • Latest reply from Hermitt
  • Topic Viewed 2534 times

Hermitt
Posts: 1310

Well I'm still ignoring it. :)

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

No probs with Pale Moon !

Posted 2 years ago
Top
 
vistual
Posts: 3135

@ Jim ....
No you're NOT!
LOLOLOLOLOLOL!

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

@ LH - Pale Moon.... Didn't CCR have a song by that name? Oh, maybe that was Bad Moon Rising. LOL
@ Vissy - You got me, Vissy. It's so danged hard to ignore. LOL

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
vistual
Posts: 3135

seriously LMAO!!
believe me ON ONE is more guilty of that than me!!!
LOLOLOL!
its the little things man!

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Aint that the truth. LOL LOL

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Lighthouse
Posts: 13598

Jim, http://www.palemoon.org/

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

@LH - Thanks for the link. I tried that browser and didn't like it at all. Guess I'm a dyed-in-the-wool IE user. :(

AW, that pic was for the Ladies. LOL

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Hi,
Even though this issue is not solved, I marked it solved and gave GuiltySpark the credit because his answer was spot on.
Maybe someday The Geek will upgrade the forum software. ; )

Jim

Posted 2 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.