SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

How-To Geek Forums / Site Suggestions

(Solved) - Missing page number icons in multi-page threads

(29 posts)
  • Started 2 years ago by Hermitt
  • Latest reply from Hermitt
  • Topic Viewed 2534 times

Hermitt
Posts: 1310

I'm not sure whether it's my browser acting up again or a glitch in HTG.
Note in the screenshot that the thread in the red rectangle has 2 pages yet the page number icon for page 2 does not display.
I know I can simply click the "display latest post" icon (Red circle in screenshot) but then I have to scroll to the top of the page to read the first post on that page.
Does anyone have any idea what's causing this?

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
warlock
Posts: 4100

Mine is working fine. Windows 7 IE8.

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Figures!! I should've stayed with IE8. :)

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Well Well, look what finally decided to show up. LOL

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

I guess I'll just mark this thread SOLVED.

Posted 2 years ago
Top
 
warlock
Posts: 4100

Wonder why..................?

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

I have no idea why, other than to say IE9 ... Ahhhhh!! I hate it.

Posted 2 years ago
Top
 
warlock
Posts: 4100

I could never get windows to stay sized in it. That is why I stayed with 8.

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Warlock, this issue is the straw that broke the camels back for me. I just rolled back to IE8 and so far everything seems to be displaying perfectly. Whew!

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
warlock
Posts: 4100

IE8 does what I need why switch to 9 just cause it is new? Or was new. When I see must use IE9 or above to view this page I might consider it again.

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Yes, I feel the same way. <Grin>

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Well I guess this thread isn't solved. IE8 is now doing the same thing IE9 was doing (see my first post/first screenshot).
I'm baffled as to what could be causing this issue of page numbers in multi-page threads not being displayed properly.
maybe "The Geek" can figure this one out.

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Xhi
Posts: 6298

It also happens on Chrome and Firefox so I have decided to go back to Netscape.

Posted 2 years ago
Top
 
vistamike
Posts: 10945

I have to say, IE 8 or 9 will never be my default browser. In fact, it should be banned.

Mike

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

LMAO!! Xhi, you always seem to have the perfect quote. LMAO!!

Mike, you may be onto something here. I've tried Firefox, Chrome and 2 or 3 other browsers and none seem to work to my satisfaction.
Maybe I'm just nit-pickin but I only experience this issue on HTG forums.
I sure hope "The Geek" can figure this one out before I pull out all my hair. LOL

EDIT: I think I still have Netscape stashed away on a CD somewhere. ;)

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

PROBLEM SOLVED!!
After installing .net framework 4.0 updates that I had hidden everything is working just fine.

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
warlock
Posts: 4100

Good Jim, and Mike that is why there are choices.

Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Well, it seems that my issue is NOT solved. Aaaaahhhhhh!
HELP!!!

Jim

Posted 2 years ago
Top
 
GuiltySpark
Posts: 4024

Jim,

I get it too always on the first in the list, once a another topic or post in another topic goes to the top of the list the page icon appears.

As far as I can remember it has always been that way...for me at least.

Edit : Hey that's the first time I've seen it revert to the page icon ??????

Typical, one minute I make a comment about it missing, the next it appears :)

Accepted Answer · Posted 2 years ago
Top
 
Hermitt
Posts: 1310

Hi GS.
I'm not sure what's going on but it's been eating away at my last nerve for awhile now. <LOL>
I've come to the conclusion that it has something to do with HTG's forum software simply because I visit 4 other help forums and this only happens on HTG.

Edit : Hey that's the first time I've seen it revert to the page icon ??????

Typical, one minute I make a comment about it missing, the next it appears :)

This is what has me pulling my hair out. I guess this is just one of those things in life that should be IGNORED. <LOL>

Hope you have a great day,
Jim

Posted 2 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.