SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

How-To Geek Forums / Windows 7

(Solved) - Huh? Sales Pitch or actual problem?

(27 posts)
  • Started 4 years ago by NYCaribou
  • Latest reply from LH
  • Topic Viewed 2360 times

BobJam
BobJam
Posts: 1052

Phewwww!!

Posted 4 years ago
Top
 
LH
LH
Posts: 20002

But still very curious !

Posted 4 years ago
Top
 
BobJam
BobJam
Posts: 1052

You had to say that, just when I had overcome my OCD with this thing <grin>

Posted 4 years ago
Top
 
LH
LH
Posts: 20002

“Curiouser and curiouser!” Cried Alice.

Posted 4 years ago
Top
 
raphoenix
raphoenix
Posts: 14920

Hey Bobjam !!!!
---
Glad !!! to hear from you again !!!
---
"My Man" :) :)

Hope all is well with with You and the Family.

---
Best Regards,
Rick P.

Posted 4 years ago
Top
 
BobJam
BobJam
Posts: 1052

Thanks for the kind words, Rick. You took a little "sabbatical" yourself didn't you?

@LH,

Here's another "Alice in Wonderland" rabbit hole: ALL the images display fine in Safari (in my first link . . . the WOT post, not the TechJaws blog).

The plot thickens . . .

(Any ideas Rick? LH thinks it's the full moon. I would say that maybe it's the rendering engines, but the SM failure and the FF display seems to indicate otherwise since they both use the Gecko engines. The WOT forum, where I made the post, is actually a Drupal CMS, not a full blown phpBB board . . . consequently it takes full on HTML coding to insert an image. So I may mess around with the HTML tags.)

Posted 4 years ago
Top
 
LH
LH
Posts: 20002

As does the gravy.

Posted 4 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

Get Free Articles in Your Inbox!

Join 134,000 newsletter readers

Email:

Go check your email!