The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse


How-To Geek Forums / Windows Vista

Com Surrogate

(3 posts)
  • Started 8 years ago by ishwash
  • Latest reply from ishwash
  • Topic Viewed 1351 times

PARTNER SPOTLIGHT

Recommended: Clean Your Mac the Easy Way with CleanMyMac 3

If you want to clean up your Mac the easy way, CleanMyMac is a great tool to get the job done easily, and it will even keep your computer clean automatically.

Unlike the competition, it also includes great tools like a Clean Uninstaller, to get rid of applications and clean up the junk that they leave behind. All with the click of a button.

Download CleanMyMac 3 for Free Today

Posted yesterday 
Top
ishwash
Posts: 2

My Vista started giving me the "Com Surrogate has stopped working" message when I installed an Sata Xpress PCI card that I installed so that I would be able to plug in my portable Sata hard drive. Started almost immediately. Does say it with each restart. It waits until it has been on for a while, maybe 30 minutes or so. When I close it, it does not return again for that session. Don't know what this means, nor have I tried to do anything to get rid of it. Everything seems to work okay otherwise but for the CS error message.

Posted 8 years ago
Top
 
Scott
Posts: 5618

The Geek's solution:

http://www.howtogeek.com/howto.....-in-vista/

Posted 8 years ago
Top
 
ishwash
Posts: 2

Yes, I had seen that and that is why I made my post. Mine started happening under different circumstances than what is listed there, so I thought I would add my experience. I don't really plan on trying to fix it unless it gets to be a real nagging problem. Lots of times the fixes give worse problems than the first problem.

Posted 8 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.