SEARCH

The How-To Geek Forums Have Migrated to Discourse

How-To Geek Forums / Geek Stuff

Can you get to the Gentoo Wiki site?

(14 posts)
  • Started 6 years ago by jd2066
  • Latest reply from jd2066
  • Topic Viewed 1433 times

jd2066
jd2066
Posts: 3814

Hi,
I can't get to the site http://gentoo-wiki.com/ at the moment.
I just found out that the http://hidemy.info proxy.
So I was just wondering can anyone else here get to the site?
Justin

Posted 6 years ago
Top
 
Lighthouse
Lighthouse
Posts: 13598

I can. and the first thing written was this
2008-03-10 - New Wiki Server

New Server!

Well we've upgraded again, this time to a dual quad core Xeon box with a larger hard drive and proper raid backup. I'm still in the process of moving all the language wikis so please bear with me. If your language's wiki is still down please hold on it should be up soon.

Posted 6 years ago
Top
 
thegeek
The Geek
Posts: 2059

http://downforeveryoneorjustme.com/

=)

Posted 6 years ago
Top
 
Lighthouse
Lighthouse
Posts: 13598

where the heck did you find that? (or did you just write it?)

Posted 6 years ago
Top
 
jd2066
jd2066
Posts: 3814

Cool site. It shows "It's just you. gentoo-wiki.com is up."
I'll call my ISP now and tell them I can't get to the site.

Posted 6 years ago
Top
 
whs
whs
Posts: 17584

Lighthouse, why don't we call him "Mystery Geek"?

Posted 6 years ago
Top
 
jd2066
jd2066
Posts: 3814

Hmm. I just called my ISP and they said they could get to the web site too.
I guess my router must be the problem.

Posted 6 years ago
Top
 
Lighthouse
Lighthouse
Posts: 13598

@jd. what does it say when you try to access the site?

Posted 6 years ago
Top
 
thegeek
The Geek
Posts: 2059

That website made the rounds a few weeks ago on all the tech news sites =)

@jd

Your DNS is probably pointing at the old address, I'd guess.

Posted 6 years ago
Top
 
jd2066
jd2066
Posts: 3814

@Lighthouse: It is a timeout error.
@The Geek: Nice guess but that isn't it. Going to http://69.31.133.15/ (The site's current IP) doesn't work either.
I'll have to test it but I think it is a problem with my router.
I've had many weird issues with routers lately so I think this is just another one of them.

Posted 6 years ago
Top
 
Smashpmk712
Smashpmk712
Posts: 313

I can not get there either, but I have never been there as well.

Posted 6 years ago
Top
 
jack7h3r1pp3r
jack7h3r1pp3r
Posts: 2815

umm... i can get on it

Posted 6 years ago
Top
 
pipo
pipo
Posts: 428

same here, i can get into the site

Posted 6 years ago
Top
 
jd2066
jd2066
Posts: 3814

Ok, I can get to site now after getting another router.
Here is my router history for anyone interested:
A few months ago - D-Link RP614 was dropping connections on the wireless, it was about 1-2 years old so not that odd for an old product.
A few weeks later - Bought a Trendnet TEW-452BRP router.
A few days later - It started dropping connections on both the wireless and wired.
A week later - Bought D-Link DIR-655 router because we didn't want to wait for the Trendnet to come and it had gigabit Ethernet and N wireless.
2 weeks later - Got another Trendnet router via RMA and it was ok. Didn't need to use it as I now had a D-Link DIR-655 router.
3 weeks later - The D-Link DIR-655 router was having speed problems. My 12Megabit connection was down to a 1Megabit connection. Sent back to get another router via RMA.
Same - Using Trendnet router from before now while waiting for DIR-655. Can't get to gentoo-wiki.com web site.
Today - Got another D-Link DIR-655 router in the mail. Set it up and now I have back a 12Megabit connection and can get to the gentoo-wiki.com web site. Hopefully it stays that way.

Posted 6 years ago
Top
 



Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

Enter Your Email Here to Get Access for Free:

Go check your email!